Jacuzzi | Spa | Zwemspa | Infraroodcabine | Sauna

    • Een buitensauna kopen bij Lux-spas
    • De therapeutische voordelen van een infraroodcabine
    • Een zwemspa voor het hele gezin
    • showroom lux-spas met jacuzzi's, sauna's en infraroodcabines
    • jacuzzi van Wellis bij Like Mike in Ibiza
    • thermowood barrelsauna met saunakachel kopen

    • Jacuzzi of spa kopen in België
    • Infraroodcabine of sauna kopen in Belgie
    • Koop je zwemspa bij Lux-spas aan de beste prijs
    • Een indoor of outdoor sauna voor bij je thuis kopen.

    Lente-acties in Maart tot -20% op verschillende spas, infraroodcabines en sauna's - te ontdekken in onze showroom!

    roundcubesauna_wellness_sauna_kopen

    Lux-spas zorgt voor uw wellness project, van jacuzzi tot maatwerk sauna

    eago harvia sauna wellness infrarood cabine barrelsauna sauna
    Een jacuzzi of spa
    Ontdek de ultieme ontspanning met onze hoogwaardige wellnessproducten, waaronder luxueuze jacuzzi's en spas van topmerken als Wellis spas en Viskan spa. Duik in de wereld van kwaliteit en wellness, waarbij het kopen van een jacuzzi niet alleen een aankoop is, maar een investering in jouw welzijn.

    Een binnensauna of buitensauna
    Verrijk je thuis wellness-ervaring met onze exclusieve sauna's uit Estland, Finland en Litouwen, vervaardigd door gerenommeerde merken zoals Harvia, Sentiotec, HUUM en Saunum. Wanneer je een sauna koopt, investeer je niet alleen in een product, maar ook in de ultieme ontspanning en kwaliteit van leven. Heb je in huis plek voor zo'n wellness topper? Dan kan je kiezen voor een binnensauna. Wil je meer genieten van je tuin? Dan kies je beter een buitensauna. Daar is ook een grote verscheidenheid in aanbod in: Wil je voor een strakke moderne look gaan zijn er verschillende strakke cube sauna's en Patio sauna's. De charmantste sauna's zijn voor vele echter de barrelsauna's of Round cube sauna's. 

    Therapeutische infraroodcabines
    Ontdek de helende kracht van infrarood met onze Infralux infraroodcabines. Deze hoogwaardige cabines bieden niet alleen een oase van rust, maar tillen je wellnesservaring naar een hoger niveau. Het kopen van een infraroodcabine betekent investeren in de gezondheid van jou en je dierbaren.

    Zwemspa
    Voor een all-in-one wellnessbeleving hebben we ook zwemspa's in ons assortiment. Verwen jezelf met de perfecte combinatie van zwemmen en ontspanning. Bij ons staat kwaliteit voorop, waardoor het kopen van een zwemspa synoniem staat aan investeren in jarenlang wellnessplezier.

    Laat ons je begeleiden bij het kiezen van de ideale jacuzzi, sauna, infraroodcabine of zwemspa die voldoet aan jouw wensen op het gebied van kwaliteit en wellness. Jouw reis naar ultieme ontspanning begint hier!

    Bezoek zeker onze wellness webshop voor gedetailleerde informatie en prijzen van de meeste van onze producten. U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Sint-Katelijne-Waver, nabij Mechelen, waar we meer dan 40 modellen binnen en buiten in onze binnen- & buitenshowroom presenteren.

    sauna_buitensauna_tuin_barrelsauna_prijs

    De therapeutische effecten van wellness door hydromassage of infrarood

    Bij het horen van het woord 'wellness" denken mensen vooral aan quality time als koppel of met het gezin, gewoon ontspannen en lekker niets doen. Maar voor veel mensen staat wellness voor veel meer dan alleen genieten!
    Wellness helpt
     tegen spier- en gewrichtspijnen, maar even goed ook tegen andere lichamelijke pijnen zoals rugpijn, psoriasis, ... . Naast de lichamelijke positieve effecten gaan de verschillende wellness producten ook zorgen voor een aantal mentale voordelen: Stress kan aanzienlijk verminderd worden, en de totale immuniteit of weerstand zal enorm geboost worden.

    Al deze voordelen kunnen door verschillende wellness producten gebeuren. Zo voel je een enorm verschil door de stimulatie van je bloeddoorstroming na een aantal sessie's in een 
    therapeutische infraroodsauna of sauna.  De hydromassage van een kwalitatieve spa of jacuzzi met krachtige massagepompen zorgen dan weer voor een full body massage met alle positieve gevolgen van dien.

    Ontspannen uw pijn verlichten? Het kan dus zeker met een wellness toestel van bij Lux-spas!