Barbecue, de gezelligste maaltijd!

  Verleg je grenzen, met ons gamma barbecue's!

  barbecue-lux-spas-sunset-oklahoma-wellness-bbqBarbecue is één van de eerste activiteiten waar we allemaal naar uitkijken als de zomer in aantocht is. En daar zijn een heleboel redenen voor!

  Barbecuen doen we op regelmaat met vrienden, familie of kennissen en brengt over het algemeen de mensen dus dichter bij elkaar. En geen interesse is zo gemeenschappelijk als lekker eten, en geen manier van eten klaar maken zo gezellig als op een barbecue.

  Wat een barbecue dan ook zo leuk maakt is de diversiteit van het koken en dus ook de toestellen. De ene persoon bakt niet liever dan op houtskool terwijl andere barbecue fanatan dan weer verzot zijn van het gemak van een gas barbecue. Nog authentieker dan deze twee klassiekers zijn de Oklahoma BBQ's waar er enkel en alleen op hout gekookt word.

  Wel, bij Lux-spas hebben we het allemaal zodat u een barbecue kiest die bij uw manier van koken past, en waar u niet voor verrassingen zal komen te staan op vlak van onderhoud!

  Barbecue-bbq-Sunset-oklahoma-Luxspas

  Sunset Barbecue's : gasgrill & houtskool bbq mét HLS systeem.

  Knapperig – sappig – krokant – een bijzondere smaak! 

  Zowel de gasgrill als de houtskool barbecue zijn uitgerust met het HLS® systeem.

  • Sunset gasgrill - Gomera HLS
  • Sunset gasgrill - Fuerte HLS
  • Sunset houtskool BBQ - Fuerte HLS
  • FirePit Moderne : grill / vuurschaal

  sunset bbq promotie mei kopen mechelen
  Ons Sunset assortiment bevat twee gasgrills (Gomera & Fuerte) en één houtskool barbecue (Tortuga). Alle drie zeer up-to-date bbq toestellen die u toelaten om erg ver te gaan in uw gerechten. Om u daar bij te helpen zijn wij ook voorzien van alle mogelijke accessoires om bij elke bereiding het gepaste grill materiaal te voorzien.

  Grillen was nog nooit zo eenvoudig. Probleemloos wisselt u met de greep ononderbroken tussen directe en indirecte hitte of combineert u beide. Dankzij HLS® hoeft u voor het omschakelen nog niet eens het deksel te openen. U verliest geen hitte en reduceert daarenboven het gasverbruik.

  Er zijn verschillende voordelen aan dit innovatieve systeem verbonden. Zo kan u bij elk barbecue gerecht (vlees, vis, pizza, brood, groenten, ...) de juiste hitte verdeling kiezen kiezen. Op deze manier komt elk gerechtje perfect tot zijn recht en kan uw barbecue op veel meer momenten van nut zijn. Zonder zijn bbq charme's te verliezen!

  Met andere woorden: van voorgerecht tot en met dessert.. het kan nu wel allemaal op de barbecue, dankzij het HLS® systeem van Sunset BBQ!