MedRelief

  MedRelief stelt voor: Het massagekussen FlowRelief

  FlowRelief® massage kussen zorgt voor een aangenaam ontspannen en pijn verlichtend effect door middel van een visco hoofd- en beenkussen, infraroodstralers en strategisch geplaatste trillingsmotoren over het hele lichaam.

  Wat gaan al deze technieken nu doen, of waar gaan ze zorg voor dragen? Wel.. Uw lichaam! Hoe dan? Dat leggen we hier onder verder even uit.

  Ga HIER naar onze webshop om het Flowrelief massagekussen te bestellen!

  flowrelief massage kussen massage kopen prijs  flowrelief medrelief andullatie kussen massage pijnMet alle verwachtingen in ons hedendaagse leven, vergeten we vaak hoe we moeten ontspannen. Werk stapelt zich op en dus ook de stress die hiermee gepaard gaat. Hoe drukker dat we zijn, des te meer stress dat erbij kijken. Niet iedereen heeft het direct door maar mentale stress heeft op langere termijn een zekere negatieve invloed op de fysieke gezondheid.

  Een van de meest gebruikte methodes voor ontspanning is een diepte massage voor de spieren. U zal het zich niet altijd realiseren maar stress zorgt voor spierspanningen in het gehele lichaam voornamelijk in rug en schouders.
  Conclusie: Om mentaal te kunnen ontspannen is het belangrijk om eerst fysiek te ontspannen!

  Het FlowRelief systeem kan hierbij een groot hulpmiddel zijn: FlowRelief helpt bij de ontspanning van de spieren. Door middel van trillingen die opgewekt worden uit de strategisch geplaatste motoren en de instelbare infrarood warmte bij de nek en rug worden spanningen verzacht. Het voordeel wat andere type systemen niet hebben, is de visco-elastische hoofd- en beenkussen. Zij zorgen voor een aangename  ergonomische houding.

  Spierspanning rond de ruggengraat kan een resultaat zijn van slijtage. Individuen die kampen met chronische aandoeningen zoals artrose, reuma of fibromyalgie kunnen baat hebben van wat het FlowRelief systeem te bieden heeft.

  Voordelen van het FlowRelief massage kussen

   SNEL RESULTAAT

  In tegenstelling tot andere massage methodes kunt u bij FlowRelief het effect al na 15 minuten voelen.

   WARMTESTRALING

  Deze warmtestraling in nek/schouders en rug dringt diep in de huid waardoor de bloedvaten worden verwijd en de circulatie positief wordt beïnvloedt.

   KWALITEIT

  Onze producten worden tegen medische standaards gefabriceerd en beschikken over de nodige keurmerken. De fabriek waar de producten worden gefabriceerd heeft verschillende kwaliteitskeurmerken zoals ISO 9001 en ISO 13485 waardoor er steeds strenge controles worden uitgevoerd. Wij testen onze producten voortdurend om zo de kwaliteit te garanderen.

   MAKKELIJK IN GEBRUIK

  Vele apparaten van hoge klasse hebben ingewikkelde gebruikshandleidingen. Bij FlowRelief kunt u al binnen 3 seconden en in 3 stappen genieten van een heerlijke rustgevende massage. Mochten er toch nog vragen zijn achteraf staan onze adviseurs altijd voor u klaar.

   PIJNLOZE METHODE

  Vele massage methodes zijn agressief en pijnlijk. Door de ergonomische houding, trillingen op lage frequentie en dat er geen druk wordt uitgeoefend op de spanningen in uw lichaam kunt u zich beter ontspannen en waardoor het effect vele meer groter is.

   VISCO-ELASTISCH HOOFD- EN BEENKUSSEN

  Visco-elastisch schuim oftewel traag schuim/ memoryfoam  heeft als eigenschap zich te vormen naar het lichaam door middel van warmte. Vele kussens en slaapmatrassen worden met dit materiaal gefabriceerd. In plaats van hard schuim te gebruiken bij de benen en hoofd hebben wij gekozen voor traag schuim wat zich vormt naar de individu.

  Referenties van échte gebruikers

  ANS & WILL

  "In 1998 zijn er bij mij 3 rugwervels vastgezet omdat de tussen wervels waren versleten. Vorig jaar kwamen de klachten onder in de rug terug en na onderzoek bleek dat de andere wervels ook slecht waren. Een operatie om de rest van de wervels vast te zetten was geen optie en te veel risico. Ik slikte elke dag pijnstillers om mijn dag door te komen, want ik wilde toch vooruit. In de MedRelief winkel in Koksijde maakte ik en mijn man kennis met het FlowRelief Massage systeem, en vonden het beide al heerlijk.

  Wat zouden we doen, want het was toch wel een grote kosten post. We werden goed geïnformeerd en hebben toen besloten om het toch maar te doen, en we hebben er nog geen minuut spijt van gehad. Elke morgen bij het opstaan ga ik even op het matras liggen om mijn spieren soepeler te maken, ’s middags als het nodig is en ’s avonds voor het naar bed gaan ga ik ook nog even liggen. Het is ook zo eenvoudig in gebruik. Ik gebruik overdag geen pijnstillers meer en ik kan me veel beter bewegen. Ook mijn man maakt er gebruik van en zeker na het sporten. Ook hem bevalt het goed. Een echte aanrader dus!"


  "Ik ben Willy, 51 jaar wonend te Geel en metaalbewerker als beroep. Januari 2013 kreeg ik spontaan geweldige nek- en schouderpijn. Als gevolg daarvan zware hoofdpijn.

  Diezelfde week ben ik naar een specialist geweest en die stuurde me eerst naar een kinesist. Na 27 beurten hebben de doktoren besloten om een scan uit te voeren en de resultaten waren dat ik tussen de 5e en de 6e en tussen de 6e en de 7e nekwervel artrose heb. Na 7 spuiten in mijn nek bleek er weinig verschil te zijn. Tot ik naar een andere specialist ben gegaan en die mijn nek spieren behandelde met spierontspanners. Na 13 maanden ziekenkas kon ik uiteindelijk terug beginnen werken maar ik moest nog geregeld terug om de twee maanden voor inspuitingen.

  Daar ik daarbij nog pijnstillers en spierontspanners pakte bleef de pijn terug komen. Na een jaar kwam ik in contact met FlowRelief. Ik ga daar nu tweemaal per dag op ‘s morgens 15 minuten voor mijn nek en ’s avonds na het werken 20 minuten voor mijn spieren te ontspannen. Na een maand voelde ik al resultaat waarbij nu gewoon kan gaan werken zonder pijnstillers en spierontspanners. Ik raad iedereen die klachten heeft met pijn FlowRelief aan."