Wellnessen met een stoomdouche of hammam

  EAGO stoomdouche's en stoomcabine's

  Lux-spas heeft een ruime keuze aan luxueuze stoomcabines en stoomdouche's, gaande van 1-persoons tot 3-persoons.

  Wij zijn verdeler voor België van het merk EAGO, een kwalitatief zeer sterk product met als voornaamste kenmerken: elegant, betrouwbaar en duurzaam materiaal.
  Bij nazicht of aanpassing van het technische gedeelte moet er niets verschoven of uitgebroken worden aangezien het altijd toegankelijk is.


  • de F12 serie van eago kenmerkt zich door zijn modern design in combo met een zeer hoge kwaliteit.
  • de f9 serie van eago is prijs kwaliteit top. stoomdouches in allerlei maten en modellen.
  • Classic & Premium Stoombad - EAGO

  Wat is, en doet een stoomdouche?

  hammam stoomdouche eago
  Een stoomdouche heeft verschillende bekende benamingen in de volksmond. Zo wordt het ook wel eens stoomcabinehammamstoombad of Turks stoombad genoemd. Allemaal varianten van elkaar met telkens hetzelfde principe van genieten, namelijk met warmte en vocht.

  Na een drukke of stresserende dag  is relaxen en tot rust komen niet altijd even gemakkelijk, maar wel ven groot belang. Een stoomcabine of stoomdouche kan u hierbij helpen!

  Een hammam of stoombad gaat voor een combinatie van warmte (40 tot 45°C) en de mogelijkheid tot een zeer hoge luchtvochtigheid zorgen. Dit in tegenstelling tot een traditionele sauna waar de temperatuur veel hoger ligt, maar de luchtvochtigheid een stuk lager.

  Deze combinatie gaat uw gezondheid bevorderen door onder andere de bloedsomloop te stimuleren, en een weldoenende werking gaat hebben op uw luchtwegen (zeker in combinatie met een eucalyptus-olie of schrubzout).
  Ook gaat u door het gebruik van de stoomcabine meer afvalstoffen afscheiden door deze uit te zweten en zorgt het voor een reiniging van de huid.