MyLine spas

  Wellis Myline: Prijs/Kwaliteit ergonomische top spa's

  wellis myline venus mars mechelen spaHoe kunnen we de Chinese markt gaan bestrijden met onze Europese spa's, zonder iets van onze kwaliteit af te doen?
  Europees marktleider Wellis spa's heeft daar wel een antwoord op gevonden, namelijk MyLine : prijs/kwaliteit top spa's ! Deze zijn ook gemaakt in Europa met dezelfde materialen als in de andere Wellis reeksen.

  Bij de MyLine serie gaan we een comfortabele en ergonomische jacuzzi aanbieden met een gerichte hydromassage op de belangrijkste plaatsen van het lichaam. Voor de rest gaan we de spa's simpel houden in het aantal optie's: geen luchtpomp, minder been-jets, minder variatie in het soort jets. Zuinigheid is ook een troef door de goede isolatie en het kleinere verwarmingselement in deze spa's. We gaan gebruik maken van de Ozonators als desinfectiesysteem dat zal helpen om de waterkwaliteit te behouden en minder onderhoudsproducten te moeten gebruiken. Tenslotte is de lichttherapie ook aanwezig rondom de hele jacuzzi op de waterlijn.

  Waar zit dan het echte verschil in prijs zal u zich afvragen? Dat valt vooral onder "productietijd".
  In tegenstelling tot de andere Wellis lijnen zijn er (buiten muziek) geen optie's te verkrijgen in deze spa's waardoor deze niet stuk voor stuk gemaakt moeten worden aan de hand van de keuze bij de bestelling, maar kunnen deze in een sneller tempo met een heel aantal gemaakt worden! Er zal uiteindelijk dus weinig kwaliteit ingeboet worden in tegenstelling tot de zeer aantrekkelijke prijzen voor deze spa's.


  • Mars : 213 x 160 cm
  • Venus : 215 x 215 cm
  • Saturn : 230 x 230
  • Pluto: 200 x 200 cm

  • Onevenaarbare Premium spas met alles op en aan!
  • De nieuwste lijn Luxe spas, in een modern strak design!
  • Europese spas aan instapprijzen!