Sunlighten infraroodcabines, therapeutisch ontspannen

  Sunlighten biedt de eerste en enige intelligente infraroodcabine!

  logo sunlighten infrarood cabine mechelen
  De mPulse serie van Sunlighten is de eerste reeks intelligente infraroodsauna's ter wereld.
  Via een optioneel draadloos systeem meten en registreren ze het hartritme en de verbrande calorieën. Elk model is voorzien van een android tablet van 10 inch en ergonomische zwevende banken.
  De mPulse Series maakt bovendien gebruik van regelbare, full-spectrum infraroodwarmte die - zo toont onderzoek aan - de gezondheid ten goede komt.
  Dankzij het FSC-hout, de afdekkingen uit bamboevezel voor de verwarmingselementen en de uitstekende energie-efficiëntie is deze reeks de milieubewuste keuze bij uitstek!

  De Sunlighten mPulse-serie:
  (klik op de Sunlighten van uw keuze voor meer uitleg)

  • mPulse aspire infraroodcabine
  • mPulse believe infraroodcabine
  • mPULSE cONQUER
  • discover infraroodcabine van sunlighten
  • mPulse mPOWER

  De Signature-reeks, prachtige ergonomische infraroodcabines

  De Signature reeks is het broertje van de mPulse reeks. Deze infraroodcabines werken met de carbonstralers en zijn perfect geschikt voor zowel ontspanning als therapeutisch gebruik.
  Deze infraroodcabines werken efficiënt en duidelijk, geen instellingen of zoeken naar bepaalde actie's.. Gewoon de temperatuur instellen waar u heerlijk in wilt vertoeven en genieten maar!

  de Signature IV is de topper in deze lijn en buiten categorie voor het meerendeel van de concurrentie in deze afmetingen. Deze infraroodcabine is geschikt voor 3 a 4 personen maar is zo ontworpen dat u hier voluit kan liggen. Meer zelfs, deze infraroodcabine biedt u een ergonomische voorgevormde ligbank die zelfs verstelbaar is!

  Model III is enkel verkrijgbaar op aanvraag.

  • signature één reeks
  • Signature twee model
  • signature iV, met ergonomische ligbank!

  De Sunlighten-garantie!

  We besteedden veel tijd en moeite om elk aspect van onze klantspecifieke sauna's te bestuderen. Hierdoor willen we optimaal aan de verwachtingen van onze klanten tegemoetkomen. Uiteraard kennen we onze sauna's door en door, en we zijn er dan ook van overtuigd dat Sunlighten het beste product op de markt te bieden heeft.