WellOne

  WellOne, dé therapeutische eenpersoon spa!

  wellis wellone microsilk hydrotherapie spa jacuzziWellOne, één van de meest recente creatie's van Europees marktleider Wellis spa's. Met dit therapeutisch massagebad gaan we professioneel gezien richting de schoonheids- en wellness zaken omdat we in een bad voor amper één personen wel alle mogelijke snufjes krijgen! Daar buiten is het vanzelfsprekend ook een jacuzzi voor ieder van u bij uw thuis. Het verschil met de meeste wellis spa's is dat deze spa ook perfect binnen past. Zet het in uw badkamer of in een aangepaste relaxatie en wellness ruimte om de beleving compleet te maken!

  Waarom is dit zo'n therapeutische spa? Omdat echt alles aanwezig is om het die naam waardig te zijn. De WellOne beschikt namelijk over het MicroSilk Therapy systeem, een wondermiddel voor u en uw huid!
  Last van bijvoorbeeld psoriasis? Onderga en beleef een hemelse sessie in deze spa terwijl de MicroSilk het water omtovert tot een melk-achtig bad door middel van micro-luchtbellen. Deze micro-luchtbellen gaan uw huid behandelen en er voor zorgen dat deze gezuiverd zal worden en terug jonger, frisser, ... zal worden.
  Daarnaast biedt de WellOne u een typische Wellis hydromassage met voldoende kracht en roterende jets op de juiste plaatsen van uw lichaam.

  Het is niet alleen een therapeutisch massagebad dat perfect in de HighLine reeks zou passen met alles op en aan, een andere grote troef is het uiterlijke kenmerk: Een prachtige keuze aan deisgn-omkastingen met steeds een daarbij perfect passende cover er boven op!


  • WellOne Premium : 200 x 110 cm

  • Onevenaarbare Premium spas met alles op en aan!
  • De nieuwste lijn Luxe spas, in een modern strak design!
  • Europese spas aan instapprijzen!