Zwembad en benodigdheden

  zodiac poolcare zwembad mechelen reiniging
  Lux-spas wil u ten volle laten genieten van uw tuin en zwembad. Zowel de momenten dat u in het zwembad geniet, als de momenten dat u er niet in vertoeft. We kunnen zelfs het zwemseizoen verlengen zonder al te veel moeite.

  Daar kunnen en willen wij te hulp schieten door uw zwembad te onderhouden en beschermen met de juiste producten, materialen en mogelijk te automatiseren zodat u zich voor, tijdens of na het zwemmen geen zorgen moet maken om het onderhoud van uw zwembad.

  De producten van Zodiac bieden u alles om uw zwembad-installatie tip tp in orde te zetten!

  Hebt u nog geen zwembad, en zoekt u een gemakkelijke manier om er één te zetten zonder kwaliteit in te boeten?
  Met onze prachtige oplossingen van Gardipool en hun nieuw concept Infiniteau beschikken wij over een hele waaier aan mogelijkheden voor zowel bovengronds, half in grond of helemaal ingebouwd voor u!

  Klik HIER voor meer informatie over GardiPool en Infiniteau.

  Uw zwembad proper houden kost niet langer moeite!

  Hoe minder vuil er in uw water terechtkomt, des te minder er moet uitgehaald worden door het te kuisen of chamicalien in te doen.
  Een kwalitatief afdekzeil in zowel zomer als winter voorkomt een groot deel algenvorming en vuiligheid in uw zwembad, terwijl een goede handstofzuiger of reinigingsrobot er voor zorgt dat zelfs het fijnste vuil uit het zwembad gehaald word.

  Met de afdekzeilen van DEL bieden we u de hoogste kwaliteit aan qua isolatie, afwerking en levensduur. Of u nu een automatische afdekking wilt of een handmatig zeil, DEL heeft het allemaal voor zowel zomer als winter.

  Een reiningsrobot van Zodiac is een prachtig toestel dat zelfs het fijnste vuil kan opnemen, en er voor zal zorgen dat uw zwembad keer op keer helemaal proper zal zijn zodat u vooral kan denken aan het belangrijkste: zwemmen in uw zwembad!
  Klik HIER voor de Zodiac reinigingsrobots.

  De waterkwaliteit van uw zwembad is cruciaal

  De waterkwaliteit van uw zwembad is van cruciaal belang. Daarom werken wij enkel met de beste onderhoudsproducten en met de meest gebruiksvriendelijke automatisatie's op de markt zodat zowel u als uw kinderen in proper en goed water kunnen zwemmen en ontspannen.
  Het onderhouden van uw zwembad mag geen last zijn waardoor meer en meer zwembaden uitgerust worden met automatische waterbehandelingen om de waarden steeds op peil te houden. Zowel PH als ontsmetting (chloor of zoutelektrolyse) zijn mogelijk in een automatisatie.

  Klik HIER voor de beschikbare automatische warerbehandeling systemen.