Uw sauna, even lekker weg en toch thuis!

  Ons ruim aanbod sauna's

  Wij willen onze klanten steeds tot in de puntjes begeleiden naar het product dat zij wensen, zonder ze in een bepaalde richting of hogere prijscategorie te moeten "pushen". Daarom beschikken wij over een zeer groot assortiment standaard maten en uitvoeringen van zowel binnen- als buiten sauna's van EAGO en andere merken. Wilt u toch iets anders? geen probleem! Want daarnaast is er altijd de mogelijkheid om maatwerk te verrichten.

  Bezoek zeker en vast onze ruime binnen- en buiten-showroom om een concreet idee en beeld te krijgen van de mogelijkheden voor uw eigen privé wellness en sauna, met een woordje uitleg erbij.

  • Harvia sauna producten van A tot Z.
  • barrelsauna's, de charmantste, maar vooral populairste en voordeligste sauna voor buiten!
  • Sauna's van het Duitse EAGO. Deze Duitse producent heeft een grote stock en tal van modellen tegen voordelige prijzen.

  Lekker genieten en tot rust komen in de sauna


  sauna-eago-lux-wellness
  Wellness doet de meeste mensen onder ons in eerste instantie denken aan een heerlijke sauna sessie. Ondanks dat er ook een zwembad, infraroodcabine en bijvoorbeeld een hammam in dat rijtje past. Toch zeggen we meestal: "We gaan naar de sauna." Dit heeft zo zijn redenen!

  Een sauna biedt een perfect deugddoende en heel gezellige ontspanning aan. Dat gevoel van relaxeren komt vooral door de aangename warmte en vochtigheid dat we bepalen in onze sauna. Maar niet onbelangrijk is ook de charme dat een rol speelt in het tot rust komen in uw favoriete wellness plaatsje.

  Een sessie in uw sauna is niet enkel leuk maar brengt verschillende voordelen naar uw gezondheid met zich mee!

  In een sauna kan u zelf zo ver gaan met uw wensen en budget als mogelijk aangezien er een waaier aan mogelijkheden bestaat om deze helemaal te personaliseren.
  De meeste sauna's zijn grotendeels opgebouwd uit het wel gekende rode ceder hout, een mooie houtsoort van top kwaliteit met een aangename geur dat we automatisch associëren met het sauna gebeuren. Daarnaast is er in elke sauna wel een subtiele verlichting aanwezig om zo perfect in een ontspannen sfeer en mood te komen en toch voldoende te zien.

  • contacteer lux-spas

  Waar moet ik op letten bij mijn keuze voor een sauna?


  Sauna's zijn te verkrijgen in alle afmetingen en veel verschillende configuraties. Daarom helpen wij u graag om deze keuze enigzins te vergemakkelijken en u te wijzen op de meest belangrijke en voor de hand liggende keuzes.

  We hadden het al over de houtsoort waar uw sauna in opgebouwd kan worden. Dit is in veel gevallen de rode ceder, maar er zijn natuurlijk nog leuke alternatieven. Zo is dennenhout een mogelijkheid voor uw sauna als deze binnen komt te staan. Wie geen authentieke sauna in zijn of haar wellness ruimte wil kan dan weer voor een "piece unique" gaan met de op maat gemaakte sauna's in speciale tinten.

  In ons aanbod zitten er zowel binnensauna's als sauna's voor buiten. Denk voor buiten maar aan de barrel sauna of de sauna pod bijvoorbeeld die typerend zijn voor outdoor-gebruik met hun gezellige maar vooral zuinige vorm naar opwarming toe. Maar uiteraard kan u ook de meer "standaard" vormige sauna's voor buiten verkrijgen.

  U kan zo ver gaan als u zelf wil:
  - Klein, of groot
  - vormgeving: klassiek, modern, barrel, pod
  - elektrische of houtkachel, met of zonder stoom
  - veel hout, of veel glas
  - Speciale afwerking binnen met zoutsteen of ...
  - Lichttherapie
  - ...

  Spring eens binnen in onze ruime showroom, en wij begeleiden u graag naar de sauna van uw wensen!