Uw infraroodcabine, speciaal voor uw lichaam

  Infraroodcabine | Leverbaar in heel België

  • Vista Pro 1 : 1 personen
  • Vista Pro 2 : 2 personen
  • Vista Pro 2 : 3 personen
  • Vista Pro 4 : 4 personen
  • Vista Pro 5 : 4 personen

  Ontspannen in uw therapeutische infraroodcabine

  sunlighten infraroodcabine sauna mechelen kopenEr zijn weinig dingen waar de mensen zo naar uitkijken als naar de zon die gaat schijnen: Zalig genieten, en het doet ons lichaam en de geest enorm veel deugd. Zo kijken wellness gebruikers ook uit naar het gebruik van een infraroodcabine!

  Een sessie in een infraroodcabine is in de eerste plaats zalig optimaal genieten op een warme ontspannende temperatuur naar wens, en dit terwijl U kan luisteren naar uw favoriete muziek. Maar tegelijkertijd is deze infraroodsauna ook een eigen kinesist in huis dat pijn of stijfheid in de spieren en gewrichten doet vergeten.

  U hoeft dus niet te kiezen tussen ontspannen en een heilzaam effect.. met onze infraroodstralers hebt u de 2-in-1! 

  Sunlighten-infrarood-cabine

  Uw therapeutische infraroodcabine stopt de pijn

  Lux-spas onderscheidt zich door iedereen persoonlijk te begeleiden in de keuze van de infrarood sauna.
  Ontspanning en pijnverhelping werken samen in de infraroodsauna. Uw ontspanning mag niet ten koste gaan van de pijnverhelping maar u kan spierpijn onmogelijk verhelpen zonder te ontspannen.

  De straling in uw infraroodsauna gaat er voor zorgen dat reumaartrose,psoriasis of andere veel voorkomende klachten zoals een lage rugpijn of stijve en verkrampte spieren kunnen verholpen worden. Ook gaat u caloriëen verbranden tijdens een infraroodcabine sessie en gaat uw lichaam ontgiftigen door te transpireren.

  De lange- midden en/of korte golf straling in uw infraroodcabine gaat er voor zorgen dat uw hart het lichaam wil afkoelen en dus sneller zal gaan werken. De bloedcirculatie gaat verbeteren waardoor uw zenuwen beter doorbloed gaan zijn. Op die manier gaan pijnen en andere klachten afnemen met dank aan uw infrarood cabine. Zowel de lange en midden golf, als de korte golf gaan dit therapeutisch effect hebben op uw lichaam!

  Welke stralers in mijn infraroodsauna??

  stop-pijn-spieren-artritis-reuma-infraroodcabineHet kiezen van een infraroodcabine is voor veel mensen een lange en moeilijke zoektocht omdat ze niet weten wat wel of niet werkt, maar dat is voor niets nodig!
  De ene persoon kan heel goed tegen een intense warmte, terwijl de andere liever een meer omringde en minder plaatselijke warmte en straling die minder intens is. Die keuze hebt u ook in een infrarood cabine, zonder kwaliteit te verliezen naar straling toe!
  Lux-spas heeft een gigantisch assortiment therapeutische infraroodcabine's met alle mogelijke stralingen en gaan steeds samen met u op zoek gaan naar Uw ideale infrarood sauna met maar één doel in het achterhoofd: U als gebruiker de beste infrarood cabine aanbieden voor uw peroonlijke ontspanning enpijnverhelping, want het ene kan onmogelijk zonder het andere functioneren.

  • contacteer lux-spas

  infrarood-sunlighten-cabine-luxspas