Warmtepomp voor jacuzzi of zwemspa

  ICE Spawer warmtepomp | Zuinig, krachtig én stil

  spawer ice warmtepompDe ICE Spawer warmtepomp van Poolex is de krachtigste warmtepomp voor spas, hot tubs en zwemspas  op de markt, speciaal ontworpen voor de meest extreme temperaturen.
  De gebruikte geavanceerde technologie maakt gebruik van de EVI (Enhanced Vapour Injection) compressor, die zorgt voor optimale prestaties onder uitdagende omstandigheden.

  Met de Ice Spawer warmtepomp kunt u genieten van een warme spa, zelfs bij temperaturen tot -25°C. Of u nu midden in besneeuwde bergtoppen woont of gewoon het comfort van een betrouwbare en efficiënte verwarming voor uw spa wenst, de IceSpa biedt het allemaal. Deze warmtepomp levert 3 kW bij een luchttemperatuur van -10°C en watertemperatuur van 38°C, en verhoogt de capaciteit tot 5 kW met dank aan de krachtige EVI-compressor.

  EVI-technologie verhoogt niet alleen de efficiëntie bij lage temperaturen door extra damp in de compressor te injecteren, maar verbetert ook de algemene energie-efficiëntie van uw koel- en airconditioningsystemen. Bovendien, met de innovatieve Full Inverter-technologie, kan de Ice Spawer warmtepomp uw energieverbruik met tot wel 75% verminderen in vergelijking met traditionele elektrische verwarmingstoestellen.

  De installatie van de Ice Spawer warmtepomp is eenvoudig. De warmtepomp is compatibel met alle soorten jacuzzi's, zwemspas of hottubs en kan moeiteloos worden aangesloten.

  Kortom: Deze ICE Spawer warmtepomp is zuinig en stil in werking terwijl je water gemakkelijk op een heerlijk warme temperatuur staat, het hele jaar door!

  Spawer warmtepompen | Specificaties