Saunakachels | Sauna sturingen | Sauna accessoires

  Personaliseer je sauna met de juiste kachel, sturing en andere sauna accessoires

  harvia logo sauna luxspas
  Lux-spas is Belgisch importeur van een aantal kwalitatieve sauna merken om een super compleet sauna aanbod te kunnen aanbieden aan de hele Belgische markt.

  Beginnen doen we met de Harvia Group, dat onder andere Harvia en Sentiotec producten omvat. Deze Finse fabrikant is al meer dan 60 jaar dé referentie voor alles wat in één adem met sauna's te maken heeft met zijn basis nog altijd op zijn oorspronkelijke plaats in Finland.

  Maar er is meer. Wij zijn ook verdeelpunt van andere merken zoals het Estse Huum en Saunum. Twee grote spelers die bekend staan om hun innovatieve technieken en unieke design. Deze merken maken geen sauna's, maar leggen zich volledig toe op de sauna kachels en sauna sturingen.
  Huum is wereldbekend door hun unieke design met ronde stenen, terwijl Saunum kachels ontwerpt met ventilatie om sauna's met enkel lage banken sneller op termpatuur te krijgen.

  Lux-spas is als Belgisch hoofdverdeler enorm fier om dit gamma te kunnen aanprijzen aan zowel consument als voor professioneel gebruik zoals bijvoorbeeld in een privé wellness.

  In onze toonzaal te Sint-Katelijne-Waver kan u de verschillende sauna's  en sauna technieken terug vinden, als ook in onze webshop. 
  • Elektrische saunakachels van Harvia, Sentiotec, Saunum en Huum
  • Houtgestookte sauna kachels van Harvia en Huum
  • Sauna sturingen
  • Sauna accessoires
  • Sauna stenen

  sauna harvia huum saunum sentiotec outdoor indoor relax kopen mechelen luxspas

  Huum sauna kachels | Top kwaliteit en design uit Estland

  sauna huum kachel sturingen estland wellness
  HUUM houtgestookte en elektrische saunakachels onderscheiden zich door hun grote hoeveelheid ronde saunastenen, die zorgen voor een zachte en langdurige stoom. Het pure Scandinavische design van deze saunakachels benadrukt de natuurlijke schoonheid van de saunastenen en heeft al meerdere prijzen gewonnen. Ervaar de unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek met HUUM's bekroonde sauna-ervaring.

  Natuur-geïnspireerde saunakachels
  HUUM saunakachels belichamen het rustieke en elegante Scandinavische ontwerp dat de natuurlijke schoonheid van saunastenen goed in kaart brengt. Geïnspireerd door de organische vormen en structuren uit de natuur, zijn onze saunakachels ontwikkeld op een duurzame en milieu bewuste manier.Van ons productontwikkelingsproces tot onze verpakkingen en publicaties - we streven ernaar om te voldoen aan de moderne milieubewuste eisen. Ons doel is om niet alleen een mooie en ontspannende sauna-ervaring te bieden, maar ook een verantwoorde en milieuvriendelijke ervaring op de lange termijn.


  Huum sauna sturingen
  Waar de saunakachels rustiek en elegant van design zijn, zijn ook de innovatieve sturingen gemaakt volgens deze scandinavische normen. Een super eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem voor elke sauna gebruiker, jong of oud.
  Verkrijgbaar in wifi uitvoeringen - de welke zeer populair zijn om het sauna gebruik optimaal en maximaal te benutten.