Wellis spas

  Wellis, de Europese spa leider

  wellis logo
  Wellis spas, gevestigd in Hongarije, heeft sinds hun ontstaan in 2003 een hele weg afgelegd in de spa en massage baden wereld om te geraken waar ze nu staan.

  Nabij Boedapest beschikken wij over een high-tech fabriek die verschillende lijnen van ABB-robots bevat om de spa's en zwemspa's op te bouwen.
  Door enorme investeringen in constante moderniseringen van de Wellis spa fabriek en de niet aflatende zoektocht naar energie-zuinig presteren en het gebruik van duurzame materialen worden hier spa’s vervaardigd die door iedereen worden ervaren als top-materiaal. En dan spreken we nog niet over alle functie's en prestaties dat de wellis massage baden te bieden hebben..

  Wellis is een nog sterk groeiend merk dat volop aan het uitbreiden is om aan de wereldwijde vraag voor spa's te kunnen voldoen. Zo gaat er tegen komende lente een volledig nieuwe spa-productiehal klaar zijn om spa's nog sneller en beter te kunnen produceren. 
  De prioriteit en sterkte van Wellis is en blijft om in de eerste plaats een kwalitatief sterke spa af te leveren, maar ook constant met de markt mee te innoveren om u zo steeds een spa naar uw zin en budget te kunnen aanbieden.

  U wilt heerlijk kunnen genieten van een top massage met therapeutische gevolgen voor u en uw lichaam? Met het innoverende Wellis zit u op het hoogste niveau en zijn de nieuwste en uiteraard beste technieken aanwezig om dit telkens te bewijzen.

  Kenmerken van de Wellis spa's

  Hieronder ziet u een ruime opsomming van de verschillende kenmerken en optie's in het hele gamma van de Wellis spas. Zoals aangegeven per onderdeel verschillen deze mogelijke optie's tussen de spa-lijnen van Wellis.

  Wellis 'Poli-Max reinforcement'

  Poli-Max wellis spaPoli-Max is één van de paradepaardjes van Wellis.
  De kuip is één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste onderdeel van uw spa en daarom moet dit 100% in orde zijn. Om hier zeker van te zijn heeft Wellis dit systeem ontworpen

  Een volledig ecologische samenstelling ontworpen met acryl,Abs en polymeer dat er voor zorgt dat we een sterkere en stabielere kuip hebben in onze spa's. Weg risico op bijvoorbeeld blistervorming. Komt daar nog bij dat het zowel isolerend is én meer geluid van bijvoorbeeld de pompen weet tegen te houden.

  WPS structuur

  wps spa wellisWellis zorgt voor een tijdloos leven van de structuur rondom uw spa, waar de omkasting rondom zit.

  Het sterke en speciale Polymeer materiaal zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en sterkte voor de constructie van de Wellis spa. Zo blijft uw investering nog langer verzekerd van een goede bescherming.

  Zuiveren met de UV-C lamp

  wellis spa uv waterMet het Wellis UV-C desinfectie systeem brengt Wellis het met voorsprong beste desinfectie systeem naar de spa markt!

  UV-C is al langer in gebruik in comerciële zwembaden bijvoorbeeld, maar was tot voor kort te krachtig en zwaar voor handig te kunnen gebruiken in een spa. Tot nu! In het meerendeel van onze Wellis spa's werken wij met dit UV systeem, en de resultaten zijn fenomenaal!

  Het UV systeem zorgt er niet alleen voor dat bacteriën en virusses worden gedood, maar gaan ook het verbruik van chemicaliën zoals bijvoorbeeld chloor serieus doen dalen. Verder gaan onaangename geurtjes, gebonden chloor en andere overbodige zaken in uw spa water opgelost worden door de UV stralen in uw Wellis spa.

  Naar gebruik toe is het systeem ook uitermate handig omdat het een geurloos, geluidsloos en energie-efficiënt systeem is!

  Premium & Deluxe HighLine, WellOne : standaard
  CityLine : optioneel