Wellis spas en jacuzzi's - Europese kwaliteit aan de beste prijzen

  wellis atlas peaklife spa jacuzzi

  Wellis, de Europese spa leider

  wellis logo
  Wellis spas, gevestigd in Hongarije, heeft sinds hun ontstaan in 2003 een hele weg afgelegd in de spa en massage baden wereld om te geraken waar ze nu staan, namelijk de afgetekende europese marktleider in jacuzzi's!

  Met fabrieken in Dabas en Özd beschikken ze over 2 high-tech fabrieken die verschillende lijnen van ABB-robots bevatten om de spa's en zwemspa's op te bouwen.
  Door enorme investeringen in constante moderniseringen en de niet aflatende zoektocht naar energie-zuinig presteren en het gebruik van duurzame materialen worden hier spa’s en jacuzzi's vervaardigd die door iedereen worden ervaren als top-materiaal. En dan spreken we nog niet over alle functie's en prestaties dat de wellis massage baden te bieden hebben.

  Wellis is een nog steeds sterk groeiend merk dat volop aan het uitbreiden is om aan de wereldwijde vraag voor spa's te kunnen voldoen. 
  De prioriteit en sterkte van Wellis spas is en blijft om in de eerste plaats een kwalitatief sterke spa af te leveren, maar ook constant met de markt mee te innoveren om u zo steeds een spa naar uw zin en budget te kunnen aanbieden.

  U wilt heerlijk kunnen genieten van een top massage met therapeutische gevolgen voor u en uw lichaam? Met het innoverende Wellis zit u op het hoogste niveau en zijn de nieuwste en uiteraard beste technieken aanwezig om dit telkens te bewijzen.

  Wellis 'Poli-Max reinforcement'

  Poli-Max wellis spaPoli-Max is één van de paradepaardjes van Wellis.
  De kuip is één van de belangrijkste, zo niet het belangrijkste onderdeel van uw spa en daarom moet dit 100% in orde zijn. Om hier zeker van te zijn heeft Wellis dit systeem ontworpen

  Een volledig ecologische samenstelling ontworpen met acryl,Abs en polymeer dat er voor zorgt dat we een sterkere en stabielere kuip hebben in onze spa's. Weg risico op bijvoorbeeld blistervorming. Komt daar nog bij dat het zowel isolerend is én meer geluid van bijvoorbeeld de pompen weet tegen te houden.

  Een levenslange sterke spa structuur : WPS

  wps spa wellisWellis zorgt voor een tijdloos leven van de structuur rondom uw spa, waar de omkasting rondom zit.

  Het sterke en speciale Polymeer materiaal zorgt voor een uitzonderlijke stabiliteit en sterkte voor de constructie van de Wellis spa. Zo blijft uw investering nog langer verzekerd van een goede bescherming.

  Nieuw: OZMIX™ SYSTEEM (OZONE + MENGER)

  ozonator spa wellisDit gloednieuw desinfectie systeem is 20% effectiever dan het gebruik van ozone zonder een mengkamer. In vergelijking met de meeste ontsmettingssystemen op de spa en jacuzzi markt elimineert dit systeem de meeste bacteriën.

  Wellis jacuzzi applicatie : Gecko in.Touch2

  wellis wifi appBedien en controleer je spa waar en wanneer je maar wilt, met de Wellis wifi applicatie van Gecko!
  Zit u thuis in de zetel, of op vakantie in het buitenland.. geen probleem. Al uw instellingen kunnen vanop uw smparthone worden veranderd.

  Een aantal jacuzzi's zijn standaard uitgerust met dit systeem, maar het systeem kan bij elke Wellis spa uitgerust worden.