Onderhoud & service aan uw spa of jacuzzi

  luxspas wellis camion onderhoud service spas jacuzzi
  Wij hameren keer op keer op het onderhouden van uw spa, bij elke plaatsing van een spa of massagebad. Doet u dit goed? Dan gaat u héél gerust zijn! Laat dit de wensen over? Dan is de kans op mogelijke problemen aanzienlijk groter. We leggen het hieronder even uit!

  Waarom is het belangrijk dat u uw onderhoud van het spa-water goed doet?

  - Langere levensduur van uw investering, de spa, en het vermijden van aanslag en defecten.
  - Gezondheid van uzelf en de andere spa-gebruikers!

  Is uw water perfect helder en riekt het niet? Dan bent u goed bezig en is het spa water waarschijnlijk (zo goed als) in orde en moet u hoogstens een beetje bijsturen.
  Nog een voordeel? U gaat veel meer in de spa gaan, en er dus ook veel meer plezier aan beleven!

  Service door ons team, aan uw jacuzzi

  wellis spa jacuzzi service gecko balboa wellisWat als er dan toch eens iets mis loopt en de spa niet meer naar behoren werkt? Geen probleem!

  Wij doen naast onze verkoop en installatie ook alle service aan onze jacuzzi's en zwem spa's zelf, zonder externe firma. Ons team is steeds op de hoogte van alle technieken en materialen die gebruikt worden in uw spa en zijn dus perfect voorzien van alle kennis en benodigdheden.

  - Eerst en vooral gaan we telefonisch of per e-mail een aantal mogelijke punten overlopen, om het probleem zo te kunnen oplossen. Vaak is het iets voor de hand liggend.

  - Brengt dit geen soelaas? Dan maken wij een afspraak voor een interventie door ons team. Dit gebeurt steeds zo snel mogelijk!

  Wij hebben steeds een grote voorraad aan onderdelen en producten, die we constant aanvullen. Op die manier kunnen we in één interventie het probleem vinden én oplossen!
  Zo verliezen wij en u zo min mogelijk tijd en kan er zeer snel terug genoten worden van de jacuzzi of spa.