Jacuzzi | Spa | Zwemspa kopen

  Heerlijk relaxen in je jacuzzi of massage spa

  Wellis wellness spa jacuzzi
  Wat is er meer genieten als heerlijk relaxen in uw eigen tuin met familie of vrienden? En hoe dit beter te doen als met een jacuzzi,  spa of massagebad?

  Met een spa van Lux-spas staat uw persoonlijke therapeut steeds klaar voor gebruik wat maakt dat u op de verwachte, maar zeker en vast ook op de onverwachte momenten kunt genieten van een deugddoende hydromassage sessie in uw Wellis spa. En dit allemaal in uw persoonlijke privé wellness!
  Of u er nu alleen in gaat, of met vrienden en familie: een spa of jacuzzi zorgt voor het totaalplaatje van waterpret, ontspanning en pijnbestrijding!

  aanbod jacuzzi's en spa's

  Pijnbestrijding in uw therapeutische spa of jacuzzi

  Een jacuzzi, spa of massagebad is veel meer dan een bad met warm water ter ontspanning, het zorgt ook voor een goede pijnbestrijding!
  Uiteraard staat genieten en het tot rust komen centraal, maar dit gaat samen met het behandelen van uw lichaam.

  Onze therapeutische jacuzzi's van Wellis spas en Viskan spa zorgen met hun ergonomische massagezetels en combinatie van verschillende soorten spa jets voor een gerichte en efficiënte hydro massage wat gaat lijden tot een doeltreffende pijnbestrijding aan uw spieren, rug en zoveel meer. Gedaan met de wekelijkse bezoekjes aan onder andere de kinesist, bestrijd de pijn in uw spa terwijl u helemaal tot rust komt!

  wellis spa jacuzzi avond sfeer quality time

  Onderhoud en service van en aan uw spa of jacuzzi

  Wellis-spa-Everest-Lux-Mechelen-jacuzziLux-spas hamert steeds op het goed onderhouden van de waterkwaliteit van uw spa en overloopt dan ook steeds stap voor stap hoe dit het gemakkelijkste en beste te doen bij installatie. Met enkel en alleen uw water op peil te houden worden de meeste problemen al vermeden.
  Wij staan steeds voor u klaar indien er toch vragen of mogelijke problemen zijn. Service na verkoop is één van onze sterke punten en daar doen wij dan ook alles voor. Wij zijn voorzien van een hele waslijst aan onderdelen van al onze verschillende spa's en zwemspa's om zo niet alleen een goede service te bieden, maar ook een zeer snelle service indien er ooit toch een reparatie nodig is aan uw massage spa of hottub.
  achtergrond

  everest spa wellis jacuzzi kopen prijs