Verlicht lichamelijke en mentale pijn met een infraroodcabine

  Ontspanning en pijn verhelping door uw infraroodcabine

  pijnbestrijding infraroodcabineLux-spas onderscheidt zich door iedereen persoonlijk te begeleiden in de keuze van de infrarood sauna.
  Ontspanning en pijnverhelping werken samen in de infraroodsauna. Uw ontspanning mag niet ten koste gaan van de pijnverhelping maar u kan spierpijn onmogelijk verhelpen zonder te ontspannen.

  De straling in uw infraroodsauna gaat er voor zorgen dat reuma, artrose of andere veel voorkomende klachten zoals een lage rugpijn of stijve en verkrampte spieren kunnen verholpen worden. Ook gaat u caloriëen verbranden tijdens een infraroodcabine sessie en gaat uw lichaam ontgiftigen door te transpireren.

  De lange- midden en/of korte golf straling in uw infraroodcabine gaat er voor zorgen dat uw hart het lichaam wil afkoelen en dus sneller zal gaan werken. De bloedcirculatie gaat verbeteren waardoor uw zenuwen beter doorbloed gaan zijn. Op die manier gaan pijnen en andere klachten afnemen met dank aan uw infrarood cabine. Zowel de lange en midden golf, als de korte golf gaan dit therapeutisch effect hebben op uw lichaam!

  Uw infraroodcabine verlicht fybromyalgie en spierpijn

  Deze chronische aandoening is zeer veel voorkomend. Dit is een nog niet helemaal erkende reumatische aandoening dat zorgt voor pijnlijke spieren.
  Inactiviteit van de spieren, en dus weinig beweging of sport en een kouder klimaat zorgen ervoor dat deze pijn en aandoening harnekkiger kan worden.
  Spijtig genoeg is dit een nogal vage en niet echt te meten aandoening. Buiten de hogere pijn-prikkels valt er niets te zien. Ook zijn hier tot nog toe geen echte oplossingen voor waardoor patiënten de pijn enkel kunnen verhelpen of verlichten met bijvoorbeeld infrarood.

  Voor deze pijnen is een infrarood cabine de perfecte oplossing. U hoeft niet elke dag een sessie te ondergaan want al na één of twee sessie's is de pijn merkbaar minder.

  Geniet in je infraroodcabine en vergeet de stress

  infralux comfort infrarood loungerStress en spanning kan tot veel kwaaltjes leiden. Vooral op het werk gaan mensen sneller stress opbouwen, maar ook tijdens de bouw van een huis of in tijden van spanning kan stress om de hoek loeren. Eens er een ophoping is van stress gaan mensen makkelijker met blokkages zitten, zal de weerstand zakken en zo verder met alle gevolgen van dien.

  Een goede infrarood cabine zal u laten ontspannen voor u het goed beseft, waardoor stress zal afnemen maar ook de weerstand zal verbeteren. In ons aanbod van infraroodcabine's doen we ook steeds ons best om het zo gezellig mogen te maken met standaard onder andere een muziek installatie en een licht therapie.