Zwemspas

  zwemspa wellis danube amazonas rio grande

  Amazonas: Power - Turbine

  De Wellis Amazonas is een elegante zwemspa dat zorgt voor een spa en zwembad in één! Dit model is ideaal om te genieten met familie of vrienden tijdens een ontspannen zwem- of massagesessie, maar kan tegelijk ook meer dan dienst doen als zwem-workout door zijn zwemmotor(s) of turbine.
  Met zijn lengte van 5,46 meter en gemakkelijke instapmogelijkheden langs beide kanten biedt deze Wellis zwemspa voldoende ruimte om vrijuit te kunnen bewegen op elk moment zonder elkaar in de weg te zwemmen of zitten.

  De Amazonas swimspa is vekrijgbaar in 2 verschillende kracht-uitvoeringen: Met 3 pompen of turbine systeem.

  Kongo Turbine - Inox zwemspa!

  De intrede van de Kongo is uniek op de markt door de materiaalkeuze van Wellis bij dit model: Inox!

  In deze luxueuze zwemspa kan een hoogwaardig en exclusief design tot rust komen in één van uw massage-stoelen, of door rustig te zwemmen tegen de door de W-Turbine gecreëerde golven. Het is een meer dan compleet wellness toestel want naast het zalig ontspannen dient de Wellis Kongo ook als echt workout-toestel voor de beste zwemmers onder ons door de Turbine naar hogere krachten te brengen: Deze W-Turbine is instelbaar van 50 tot 160 kubieke meter water per uur terwijl deze qua verbruik ten allen tijde zeer laag en stil blijft.