Wellis - Danube Riverjet Life - zwemspa

  24.995,00
  19.995,00 (incl. BTW / Recupel)

  De Wellis Danube Riverjet zwemspa is niet zomaar een zwembad, maar een hoogwaardige ervaring die uitblinkt in Europese kwaliteit en innovatie. Het unieke Riverjet zwemsysteem garandeert een ongeëvenaarde zwemervaring, waarbij de krachtige stroming zwemmers van elk niveau uitdaagt en ondersteunt.

  Dankzij de 3,5 cm dikke Scandinavische isolatie is de Wellis Danube Riverjet optimaal geïsoleerd, wat zorgt voor behoud van warmte en efficiëntie in energieverbruik. Bovendien is deze zwemspa uitgerust met het gebruiksvriendelijke Gecko besturingssysteem, wat de bediening eenvoudig en intuïtief maakt.

  Voor de serieuze zwemmers biedt de optionele Aqua Trainingset, voorzien van straps, extra stabiliteit en een optimale zwemhouding. Deze tools maken het mogelijk om je volledig te concentreren op de zwemtraining, zonder afleiding door onevenwichtigheden.

  Verder zijn er tal van aanvullende opties beschikbaar om de zwemervaring in de Wellis Danube Riverjet verder te personaliseren en te verbeteren. Een toevoeging die zeker het overwegen waard is, is de warmtepomp. Deze zorgt niet alleen voor een energiezuinige verwarming van het water, maar houdt uw zwemwater altijd op de perfecte temperatuur.

  Kortom, de Wellis Danube Riverjet is een meesterwerk dat kwaliteit en innovatie combineert om zowel een ontspannende als een trainingsgerichte zwemervaring te bieden. Ontdek meer over onze aanvullende opties en personaliseer uw zwemspa naar uw wensen en voorkeuren. Bezoek onze website voor meer informatie en laat u inspireren door de mogelijkheden van de Wellis Danube Riverjet. 

  Er is een keuze tussen half-in-grond omkasting of de volledige omkasting.

  Extra's:

  - All-in pakket: levering en opstart, thermo cover, coverliften, producten voor één jaar. Het noodzakelijke kraanwerk bij de plaatsing is niet inbegrepen: + 2000,00 incl. btw

  - Upgrade je thermo cover naar een roll cover : + 1599 euro incl. btw

  - Warmtepomp Poolex ICE Spawer 5kW : + 1595 euro incl. btw

  - Wifi smartphone app : 300 euro incl. btw

  - Of andere warmtepomp te kiezen.

  Specificaties

  Artikelcode ZS-W-D-RJ-1
  Categorie zwemspa's
  Eenheid Per stuk
  Merk Wellis SwimLine
  Afmetingen (l x b x h) 450 x 235 x 147 cm
  Kleur kuip Ice white
  Netto gewicht  1047 kg
  Water volume 5913 l
  Frame Roestvrij staal
  Omkasting & isolatie Geborsteld kunststof met 3,5 cm isolatie
  Elektrische voorzieningen minimaal 1 x 32A - 230V monofase / 3 x 16A - 400V+N driefasig
  Besturingsdoos Gecko YE-5
  Pompen 1 x 3PK jetpomp - 2 x 3PK zwempompen - 1 x circulatiepomp 
  Hydrojets 26 stuks
  Desinfectie 2 filters + Ozone
  Andere optie's inclusief RGB led licht + zwemlijn