Degardo - Storus 1 - Graniet donker

  1.195,00 (incl. BTW / Recupel)

  Robuust en duurzaam

  De serie STORUS plantenbakken kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het gebruik van hoogwaardig, zuiver polyethyleen (PE) zorgt ervoor dat zijn UV- en weersbestendig en slagvast zijn en bestand zijn tegen temperaturen van -45 °C tot +75 °C. Zelfs zuren en hogedrukreinigers zijn geen probleem. Zuiver PE is 100% recyclebaar.

  Hoge materiaalsterkte

  Alle STORUS-bakken hebben een robuuste materiaaldikte tot max. 10 mm. De bijzondere materiaaldikte voor een plantenbak zorgt ervoor dat zij lang meegaan, slagvast zijn en een hoge mate van gebruiksgemak bieden. STORUS I en II kan zelfs als zitgelegenheid worden gebruikt.

  Dubbelwandige constructie

  Alle STORUS-formaten hebben een dubbelwandige constructie. De holle ruimte tussen de buitenwand en de plantenbak zorgt voor een optimale vorstbescherming voor de wortels van de plant. De schade door vorst wordt significant vertraagd en beperkt.

  Directe drainage (buitengebruik)

  Elke plantenbak is voorzien van een pijlmarkering. Boor een gat (Ø 10 mm) op dit exacte punt om overtollig water direct naar buiten af te voeren. Zo verzamelt zich geen stilstaand water in de holle ruimte. Er vindt geen bacteriëngroei plaats en het product blijft er netjes uitzien.

  Kwaliteitsverlichting

  De verlichte STORUS-modellen van doorschijnend polyethyleen zijn voorzien van E27-spaarlampen (warmwit). De RVS-schroeffittingen en afdichtingen op de productvoet zorgen voor een lange levensduur onder alle weersomstandigheden en voldoen aan IP 66. Met 5 meter netstroomkabel voor buitengebruik.

  Specificaties

  Artikelcode DEG-ST-1-GR-D
  Categorie Tuin & decoratie
  Eenheid Per stuk
  Merk Degardo
  Afmetingen 192 x 167 x 50 cm
  Gewicht 60 kg
  Uitvoering/kleur graniet donker
  Verlichting /