Island spa's : Hoge standard voor hoge verwachtingen.

  artesian island antigua wellness spa jacuzzi
  Sommige van de meest kritische consumenten kiezen en kopen een Island Spa van Artesian spa's door de overduidelijke esthetische aantrekkingskracht en geweldige kenmerken van deze lijn. Maar deze zeer competitief geprijsde spa hoeft geen compromis te maken tussen funcionaliteit en schoonheid.
  Gebouwd volgens dezelfde kwaliteitsnormen en geproduceerd door dezelfde vakmensen als die de Platinum Elite Spas op de markt brengen.

  De Island reeks is uniek, gemaakt om aan uw verlangens te voldoen en toch een weg te vinden in het door u vooropgesteld budget.
  Wij verbinden ons ertoe om u de best presterende, de best uitziende en de beste "waar voor uw geld" spas te leveren die op de markt beschikbaar is. Gaande van 30 tot wel 75 Jets en alles daartussen met opmerkelijke en attractieve opties zoals de Cascade verlichte Waterval of het dynamische DynaBrite™ LED licht systeem.

  Elke "Island" kan een uniek eigen gepersonaliseerd ontspanningsoord worden.U kan dan ook de spa kiezen die het best aansluit bij uw behoeftes. Zo kan u genieten van uw eigen spa, helemaal naar uw zin!

  • Artesianspas Island Santa Cruz : 213 x 155 cm
  • Artesianspas Island Antigua : 214 x 214 cm
  • Artesianspas Island Grand Bahama : 231 x 231 cm