Skinny packet : 3 kuren - 9 weken

  267,00
  180,00 (incl. BTW / Recupel)

  Deze SkinnyLove vermageringskuur (3 weken per kuur) is een drank die je op een effectieve en gezonde manier helpt om kilo’s af te vallen. Bereik je streefgewicht in combinatie met SkinnyLove, gezonde voeding en voldoende beweging. Het is niet nodig om overdadig gezond te doen. Alleen al meer bewegen en gezonder eten in combinatie met de 3 weken vermageringskuur van SkinnyLove helpen je kilo’s af te vallen.

  Tijdens deze 3 weken los je zowel in de ochtend als in de namiddag je SkinnyLove op in 750 ml water en dit drink je dan op tijdens dit dagdeel.

  NATUURLIJK & EFFECTIEF

  Door gebruik te maken van 100% natuurlijke ingrediënten vermindert de calorieinname uit verkeerde koolhydraten zoals suiker en uit vet. SkinnyLove verhoogt je verzadigingsgevoel waardoor je behoefte om te gaan eten vermindert. Het resultaat: je zal niet meer eten dan wat je nodig hebt.

  2 COMPONENTEN SAMENSTELLING

  Deze SkinnyLove 3 weken vermageringskuur bestaat uit 2 delen. Een shake voor in de ochtend en een shake voor in de namiddag.

  OCHTENDSHAKE

  De shake voor de ochtend bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn) en groene koffie extract.

  NAMIDDAGSHAKE

  De shake voor de namiddag bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels, fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel en peper.

  Specificaties

  Artikelcode SL-3W-002
  Categorie SkinnyLove
  Eenheid Per stuk
  Merk SkinnyLove

  TIJDELIJKE ACTIE: 3 kuren SkinnyLove voor amper 190 euro!