SkinnyLove packet: 1 kuur - 3 weken

  89,00
  69,00 (incl. BTW / Recupel)

  Ondersteunt het afslanken
  Vanaf dag 1 doet SkinnyLove zijn werk. Dankzij de perfecte combinatie aan krachtige ingrediënten, zoals bijvoorbeeld de opuntia ficus-indica of vijgcactus, die een gunstige invloed heeft op het vetmetabolisme en op de bloedsuikerspiegel.

  Nooit meer jojo’en
  Meer dan de helft van mensen die een dieet volgen (proteïnedieet, maaltijdshakes…) komen daarna nog meer in gewicht toe. Het allergrootste probleem met de meeste diëten is dat je levenslang blijft strijden tegen je zin in zoet en zout. SkinnyLove verandert je smaakprofiel. Je drang naar zoet verdwijnt. Want gember, kaneel en groene matcha thee hebben een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel.
  Heb je het gehad met diëten waarbij je na je kuur meteen weer aankomt? Wij ook.

  Geen maaltijdvervanger
  SkinnyLove drink je in plaats van je dagelijkse hoeveelheid water. Je eet verder normaal, zelfs op restaurant!

  Stralende huid
  Een lichaam dat in zijn nopjes is, zie je aan een gladde, mooie huid. SkinnyLove is krachtig en ondersteunt dit echt. Want matcha groene thee, brandnetel, kurkuma en peper bevorderen de huidgezondheid en houden je huid fris en jeugdig. Peper is bovendien een antioxidant en beschermt je huid tegen vrije radicalen.

  Energie & vitaliteit
  Dankzij de gember, het extract van groene koffie en kurkuma in SkinnyLove voel je je vitaler. Want gember zorgt voor meer energie. Groene koffie ondersteunt de alertheid. En dankzij kurkuma voel je je vitaler. En dat voelen de gebruikers snel!

  100% natuurlijk en veilig
  Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen: Skinny bestaat uit essentiële fruitblends, vol prebiotische vezels en doelstreffende kruidenextracten.

  Specificaties

  Artikelcode SL-3W-001
  Categorie SkinnyLove
  Eenheid Per stuk
  Merk SkinnyLove

  SkinnyLove kuur 3 weken : 1 stuks - bestaande uit 2 potten.