Spa Clarity: altijd helder spa water!

  98,00
  79,00 (incl. BTW / Recupel)
  SpaClarity van SPA Line is een twee-compontenten product dat als doel heeft het water in spa's en jacuzzi's kraakhelder en bacterievrij te houden. Het is op zichzelf geen bacteriedoder, toch is het van groot belang bij het doden van bacteriën en andere micro-organismen.
   
  Spa Clarity zorgt ervoor dat bacteriën zich door een biofilm niet meer zullen hechten aan de rand van de spa of in de leidingen. Wanneer bacteriën zich niet meer hechten aan de spa, zullen zij zich ook niet meer vermenigvuldigen. De bacteriën worden gedood door het gebruik van een UV lamp of Ozonator en het gebruik van de kleine hoeveelheid chloorgranulaat.
   
  De biofilm die wordt aangemaakt door de bacteriën is niets meer dan een kleverige beschermlaag die de bacterie voorziet van voeding, warmte en bescherming. Spaclarity zorgt ervoor dat de bacteriën geen mogelijkheid krijgen de biofilm te ontwikkelen. Dit tesamen met het feit dat de bacteriën zich niet zullen hechten zorgt er voor dat de bacteriën in de filters terechtkomen. Vervolgens is het belangrijk om wekelijks de filters te reinigen, met behulp van de FilterNet.

  Specificaties

  Artikelcode WO-SPACL-1
  Categorie spa & zwemspa onderhoud
  Subcategorie onderhoudsproducten spa
  Eenheid Per stuk
  Merk Wimpau
  inhoud 2 x SpaClarity 2 liter