Wellis - Rio Grande Turbine - swimspa

  52.249,00
  41.799,00 (incl. BTW / Recupel)

  De Rio Grande swimspa (600 x 235 x 140 cm) staat voor zwemmen in fris water, en een zalige hydromassage beleven in warm water in één en dezelfde zwemspa? Het kan met de Rio Grande van Wellis!

  In dit topmodel met een totale lengte van 6 meter is het zwemgedeelte volledig afgescheiden van de spa waardoor u het beste kan beleven van beide wellness-producten! De weergegeven prijs is inclusief levering en plaatsing, cover, producten voor één jaar. Mogelijk kraanwerk bij de plaatsing is niet inbegrepen.

  In de "Turbine" versies is de tegenstroming van een ongekende kwaliteit met tal van verschillende snelheden terwijl uw spa van geluid zeer stil blijft en het elektrisch verbruik ook aanzienlijk laag is. In deze swimspa werken we niet langer met de gewone jetstreams maar echt met een turbine-systeem dat het water laat bewegen als een natuurlijke tegenstroming.

  - De weergegeven prijs is exclusief all-in packet van 2500 euro (levering en plaatsing door ons, cover, coverliften, producten voor één jaar.) Het noodzakelijke kraanwerk bij de plaatsing is niet inbegrepen.

  - (optioneel) Scandinavische isolatie = 795 euro incl. btw

  Specificaties

  Artikelcode ZS-W-RGT-1
  Categorie zwemspa's
  Eenheid Per stuk
  Merk Wellis SwimLine
  Afmetingen 600 x 235 x 140 cm (lxbxh)
  Materialen polyrethaan (PU) versterkt acryl (5 mm)
  "stainless steel" frame
  omkasting uit geborsteld kunststof
  Water volume 8799 l
  Gewicht 1200 kg
  Pompen spa:( 2 x 3PK (2 snelheden) + 1 x 2PK + Laing circ.pomp) zwem: W-power Turbine
  Elektrisch driefasen
  Besturingsysteem Gecko inTouch
  Desinfectie UV desinfectie systeem + filters
  Licht LED-licht rondom de hele spa